Профілактична робота ДАІ у 9-й  школі

Спеціальні ігрові уроки та конкурси вирішили проводити навіть для самих маленьких - першокласників, щоб дітлахам було простіше запам\'ятати прості, але настільки життєво важливі правила. От і взялися працівники управління ДАІ проводити спеціальні пізнавальні уроки. На одне з таких занять у школу № 9 вирушили разом із спецтехнікою ДАІ .

Як зазначає начальник служби профілактичної роботи УДАІ підполковник міліції Володимир Мотичко, під час таких занять діти пізнають багато нового - де можна їздити на велосипеді, де не варто кататися на роликах і які заходи безпеки потрібно обов\'язково пам\'ятати, щоб не потрапити під колеса. Також ми звертаємося до вчителів та батьків - якомога частіше нагадуйте дітям основні правила поведінки на дорозі та транспорті. Не полінуйтеся пройти із дітьми безпечним маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, будьте для дітей особистим прикладом зразкової поведінки на дорозі! Варто також сказати, що завдячуючи цілеспрямованим профілактичним заходам під час проведення рейду досягнуто суттєве зниження дитячого дорожньо-транспортного травматизму у порівнянні з минулим роком. Їхня кількість зменшилася на 33%, загиблих на 100%, травмованих на 50%, тобто під час цьогорічного рейду сталося дві автопригоди за участі дітей без фатальних наслідків.

Дітям дарують "Азбуку дорожнього руху"

Окрім цікавих лекцій діти з шкіл мають можливість ознайомитися із спеціалізованою технікою Державтоінспекції. А до кінця кожної зустрічі діти отримують від управління ДАІ області – «Азбуки дорожнього руху».

Школярі мають можливість розглянути службові автівки ДАІ

За словами керівництва управління ДАІ профілактичні заходи у школах триватимуть впродовж усього навчального року, а з наступного тижня інспектори ДАІ розпочинають Єдині уроки з безпеки дорожнього руху для наймолодших – у дошкільних закладах.



Переглядів: 3867
Поширень: 0