Як повідомили у прес-центрі УМНС України у Вінницькій області, ввечері 16 грудня 53-річний вінничанин взяв дощечку із чотирма цвяхами, закріпив між ними лезо ножа та спробував перерізати собі вени. Втім, чоловік перелякався. Випив горілки і заснув із недопалком у руках. Недопалок впав на купу одягу на підлозі. Це і спричинило задимлення у невеличкій двокімнатній квартирі гуртожитку, що на Київській.

Врятував себе від страшної смерті чоловік самостійно – прокинувся від кашлю, розповів сам. В цей час його сусіди вже грюкали у двері, відчувши запах диму. На місце приїхали рятувальники. Тушити пожежу потреби не було. Чоловіка шпиталізували. Як зазначають медики, він знаходиться у адекватному стані.

Причиною для спроби самогубства стали негаразди в родині. Вінничанин розлучений, має двох дочок. Проблеми ніби-то вирішуються, розповів він, але, на власну думку, вкоротити собі віку було найліпшим виходом з цієї ситуації, зазначив постраждалий. Цього року з недопалками у руках уві сні згоріло 60 осіб у Вінницькій області. З них 26 осіб похилого віку.


Переглядів: 2722
Поширень: 0