Незабаром платники податків Вінницької та Хмільницької областей 2012 року матимуть унікальну можливість почути про найостанніші зміни в податковому законодавстві безпосередньо від провідних фахівців Державної податкової служби України (ДПС України) та Асоціації платників податків України (АПП України).

У Вінниці 16 жовтня, в рамках спільних заходів ДПС України з АППУ, відбудеться кущовий семінар з питань практичного застосування норм Податкового кодексу України. В урочистому відкритті братимуть участь керівники обласної держадміністрації, обласної ради, обласної податкової служби та Асоціації платників податків України.

Під час семінару, який складатиметься з лекційної та практично-дискусійної частин, лектори детально зупиняться на останніх змінах до податкового законодавства, проаналізують проблемні питання щодо сплати податку на додану вартість, податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб, розглянуть особливості справляння плати за землю тощо.

Окрім цього, всі учасники семінару зможуть отримати індивідуальні консультації та попрацювати у секціях за окремими напрямами та видами податків. Детальніше з питань участі у семінарі можна ознайомитися на сайті Асоціації платників податків www.appu.org.ua

Іншим, не менш важливим заходом, стане засідання «круглого столу», присвячене Всеукраїнському громадському обговоренню «Практика та проблеми застосування податкового законодавства». Його учасники – представники бізнесу області, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, експерти та засоби масової інформації спробують підняти на загальнодержавний рівень існуючі проблеми застосування податкового законодавства.



Переглядів: 2864
Поширень: 0