6 листопада на тролейбусній зупинці, розташованій на площі Жовтневій, оперативники карного розшуку обласного управління міліції затримали 65-річного пенсіонера, який промишляв кишеньковими крадіжками в громадському транспорті. Як з’ясувалося, затриманий раніше неодноразово відбував покарання за аналогічні злочини. Не дивлячись на свій поважний вік, чоловік так і не став на шлях виправлення. Цього разу йому вдалося не помітно дістати гаманець з сумки 27-річної жінки, яка їхала у тролейбусі, та швидко вийти на першій ліпшій зупинці. За всім, що відбувалося у тролейбусі, спостерігали працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку УМВС. Міліціонери одразу затримали пенсіонера та вилучили у нього гаманець, якій він щойно викрав у пасажирки.

В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Затриманому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

Шановні громадяни! щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 3610
Поширень: 0