Свідок аварії Олександр, який проїжджав повз, припускає, що «Hyundai Tucson» направлявся у сторону військового санаторію, але врізався у міліцейську автівку так, що передні частини машин були ущент розтрощені.

За попередньою інформацією ДАІ УМВС міста Вінниці, 38-річний водій «Hyundai Tucson», що з Бохоників, з невстановлених причин виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення із службовим автомобілем марки «УАЗ». У останньому знаходились співробітники батальйону патрульно-постової служби УМВС: двоє старших сержантів і сержант.

Від сильного удару автівок троє міліціонерів 22-ох, 24-ох і 25 років травмувались. Один з яких від сильного удару головою розбив скло. Після чого двох співробітників із струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою і пошкодженням зв’язок госпіталізували до Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Водієві «Hyundai Tucson» і його 31-річній пасажирці медики «швидкої» теж надавали першу медичну допомогу. У обох — струс головного мозку і закриті черепно-мозкові травми. Проте до лікарні доставили лише жінку. Чоловік від госпіталізації відмовився.



Переглядів: 4199
Поширень: 0