Вчора, 12 грудня ми повідомляли проте, що у Вінниці в триповерховому будинку, що по вулиці Архітектора Артинова, 49, від снігу завалився дах.

Товщина снігового покрову, яка випала останніми днями на місто, виявилась важчою, ніж зміг витримати дах будинку, що був збудований ще у дореволюційні часи. Одна балка не встояла під навантаженням, тріснула і потягнула за собою всю конструкцію. В результаті покриття впало, але квартири не постраждали.

Будинок, де сталось руйнування, не був аварійним. В ньому розташовано 10 квартир, вісім з яких приватизовані. Співвласники цієї двоповерхівки не скаржились на стан даху – зовні дерев’яна конструкція не мала видимих пошкоджень. Але час все-таки взяв своє, і одна тріщина призвела до руйнування всієї покрівлі.

ЖЕК не зволікав із роботами і одразу розчистив покрівлю від снігу. Сьогодні вже розпочнеться її капітальний ремонт. Планується перекласти балки та накрити їх новими шифером. На всі роботи може піти від 5 до 10 днів. Все залежатиме від погодних умов. На час проведення ремонту усі мешканці зможуть жити у свої квартирах, жодної загрози їхньому життю чи здоров’я не має.



Переглядів: 3532
Поширень: 0