Про це повідомляє прес-служба МНС у Вінницькій області.

Практично кожен підрозділ оперативно-рятувальної служби залучався на проведення робіт, пов’язаних чи то з витягуванням автомобілів із снігових заметів, чи розчищенням дахів будинків від снігового покриву та криги, чи відновленням електропостачання.

Зокрема, рятувальники за допомогою спецтехніки витягли із снігової пастки 77 автомобілів (62-легкових, 6 вантажних, 6 автобусів та 3 автомобілі швидкої медичної допомоги). Так, на відрізку автошляху «Ведичани – Сугаки» працівники ДПРЧ-12 м. Могилів-Подільський допомогли вибратись із снігових кучугур 19 автовласникам, а тиврівські рятувальники в районі населених пунктів Василівка та Довгополівка визволили 12 легковиків.

Водіям рейсових автобусів бійці МНС прийшли на допомогу на автошляхах поблизу населених пунктів Борівка (Чернівецький р-н), Вугли (Хмільницький р-н), Маньківці та Гулі (Барський р-н), смт. Стрижавка (Вінницький р-н), та в обласному центрі на вулиці Щорса.

Автомобілі «Швидкої допомоги» не залишились без допомоги оперативно-рятувальної служби у Погребищенському районі, а також в містах Шаргород та Вінниця.

Загалом до проведення рятувальних робіт залучалися більше 100 бійців МНС на 40 одиницях техніки.



Переглядів: 3306
Поширень: 0