На чолі із керівником УДАІ УМВС України і Вінницькій області Павлом Солоненко вони вручили солодкі подарунки і торт.

Торт для діток від працівників ДАІ

Як поділився начальник УДАІ УМВС України у Вінницькій області Павло Солоненко, співробітники ДАІ відвідують майже усі навчальні заклади, які знаходяться на території області.

Дітки отримали подарунки від працівників ДАІ

- Ви бачите стільки радості і задоволення дітей, коли вони почули, що до них прийшли гості, - говорить Павло Солоненко. - Зараз співробітники державтоінспекції відчувають себе у ролі Святого Миколая. Ми прийшли для того, щоб часточку тепла донеси до дітей. Скажу відверто, це велике щастя побачити іскорку радості у очах малечі.

Працівники ДАІ завітали на День св. Миколая до реабілітаційного центру "Промінь"

За словами директора Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Промінь” Василь Балдинюк найбільший подарунок для дітей це увага і спілкування. А от щодо матеріальних питань, то, за словами Василя Михайловича, транспорт, який є у закладі, використав у певній мірі свій моторесурс і у якомусь плані ним небезпечно перевозити дітей.

До слова, раніше директор звертався до нардепів й інших керівників міста із проханням вирішити фінансове питання. Зараз - сподівається на те, що хтось почує і допоможе із придбанням транспорту. До речі, спеціальний автобус із зручною низькою платформою, у який зручно заїжджати візочникам коштує близько 430 тисяч гривень.



Переглядів: 7338
Поширень: 0