Минулої суботи, близько одинадцятої вечора, житель вінницького будинку по провулку Цегельному, 3 почув, як плаче дитина.

- Уже була пізня пора, ми дивилися телевізор, а тут якраз реклама і я вийшов покурити, - розповідає пенсіонер Анатолій Семенович, житель будинку. - Тільки-но закурив, чую - ніби хтось плаче, і це десь на верхньому поверсі.

Чоловік одразу піднявся сходами і побачив, що між п\'ятим і шостим поверхами лежить роззута жінка. У руках вона тримала маленьку дитину, на вигляд якій 1,5-2 роки.

- Від жінки несло спиртним, - продовжує Анатолій Семенович. - Малюк у комбінезоні, але не одягнутий, лише капюшон накинутий на голову, а ніжки - голі. Я запитав у жінки, хто вона і як потрапила у наш будинок. Але вона мовчала.

Зрозумівши, що говорити, як-то кажуть, ні з ким, пенсіонер швидко пішов у свою квартиру і викликав "швидку" й міліцію. А коли повернувся на площадку, то жінки вже не побачив - залишилась лише дитина.

- Дитина стояла і трималась за перила, плакала, - каже чоловік. - Я покликав дружину і ми забрали малюка у квартиру. Вже коли приїхала міліція, то знайшла жінку біля сміттєпроводу, сиділа в куточку. Коли вели її до машини, то хотіла перестрибнути через перила і втекти, але міліціонери зловили.

Лікарі "швидкої", які прибули на виклик, дитину оглянути. Хлопчик був здоровим, але переохолодженим.

- Коли ми принесли хлопчика до квартири, то він весь час плакав і горнувся до мене, - розповідає дружина господаря - Марія Василівна. - Також він боявся чоловіків, мабуть, у них щось там трапилося, чогось дитина злякалася.

Лікарі одягнули дитину і відвезли на Вишеньку, до бабусі.



Переглядів: 3279
Поширень: 0