Кожна дитина, яку торкнулась проблема ВІЛ/СНІД мала змогу повеселитись та отримати новорічні подарунки: іграшки, солодощі, печиво, фрукти та продукти харчування.

Новорічний ранок відбувся завдяки нашим благодійникам. Дуже дякуємо директору Арт-галереї «Інтершик». Бушинській Людмилі Степанівні за надане приміщення для організації свята. Танцювальному колективу «Молодість», художній керівник Чешківська Вікторія за казкових героїв та створення теплої святкової атмосфери.

Дякуємо Креативній компанії «Арт-меню» за музичний супровід Новорічного ранку, за шоу мильних бульбашок, за збір іграшок для облаштування дитячої кімнати «Пізнайко», де кожна дитина, яку торкнулась проблема ВІЛ зможе поринути в іграшкову казку. Дякуємо за солодощі, печиво, небайдужість та увагу нашим партнерам!

Висловлюємо подяку нашим благодійникам: стоматологічній клініці «Вінінтермед», «Пріор»,ТМ "Золотий вік", ТМ «МАК-ВАРПРОДУКТ»СПД Оздоровчо-лікувальний вулик та продукти бджільництва Пробитюку Миколі Кузьмичу, Монастирю Згромадження Дочок Каносіянок Кам’янець Подільської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви, ТМ "Берізка" «МакДональдз»,ТМ «Солодка мрія», ТМ «Чайок-Кофейок» Вінницькому обласному центру соціальних служб для дітей, сімї та молоді, Вінницькій міській раді за новорічні подарунки для дітей, яких торкнулась проблема ВІЛ. Дякуємо за їх небайдужі серця до проблем наших маленьких вінничан!



Переглядів: 5530
Поширень: 0