Одна із таких контор розташовувалася у центрі Вінниці та діяла під прикриттям онлайн-платежів. Постійні клієнти, які приносили сюди гроші, намагаючись заробити на Фортуні, давали можливість власнику ігрового закладу отримувати легкі прибутки.

Ще одна підпільна букмекерська контора знаходилася в підвальному приміщенні та заробляла так само на азарті постійних клієнтів.

Обидва власники підпільного бізнесу – жителі столиці.

За словами начальника УДСБЕЗ УМВС у Вінницькій області полковника міліції Івана Наумова, діяльність букмекерських контор в Україні заборонена Законом «Про заборону грального бізнесу», а дії власників такого бізнесу зазвичай отримують кримінальну кваліфікацію.

У даному випадку за обома фактами організації та проведення незаконної азартної діяльності в букмекерських конторах відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.1 ст. 203-2 . За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

В ході проведення санкціонованих судом обшуків у ділків були вилучені грошові кошти близько 5 тисяч гривень, комп’ютерне обладнання, що підтверджують їх злочинну діяльність. Триває слідство.



Переглядів: 4757
Поширень: 0