31 грудня до Мурованокуриловецького райвідділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що о дев’ятій годині вечора до торокального відділення лікарні з проникаючим ножовим пораненням в області грудної клітини був госпіталізований 23-річний житель одного з сіл району. Потерпілий знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що ножове поранення потерпілому спричинив за місцем свого проживання його 36-річний односелець. Між чоловіками під час розпиття спиртних напоїв виникла суперечка, яка переросла у бійку. Тоді один з товаришів, щоб довести, що правда все ж таки на його боці, схопився за ножа та вдарив ним свого чаркувальника у грудну клітину. Як з’ясували лікарі, лезом ножа у потерпілого була поранена легеня.

Зараз зловмисник затриманий. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.



Переглядів: 2861
Поширень: 0