На пульт центрального спостереження ДСО надійшов сигнал з тривожної сигналізації від продавця одного з магазинів міста Вінниці. Отримавши повідомлення, працівники групи затримання Державної служби охорони зреагували миттєво, і в повному екіпіруванні прибули на місце події за кільки хвилин.

У магазині правоохоронці побачили молодика, який тримаючи у руках ніж, погрожував продавцю фізичною розправою. Держохоронці затримали чоловіка, а на місце правопорушення та викликали слідчо-оперативну групу працівників міліції.

Затриманим виявився непрацюючий, раніше судимий 28-річний вінничанин. Покупець, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, хотів придбати у магазині товар, а розрахуватись за нього згодом, через кілька днів, коли у нього з’являться гроші. Отримавши відмову, чоловік обурився та вхопивши з-під прилавка ніж, яким у магазині нарізають хліб, почав погрожувати продавчині фізичною розправою. Жінка швидко зорієнтувалась та натиснула тривожну кнопку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до двох років.



Переглядів: 3066
Поширень: 0