На озері біля Олієжиркомбінату з льоду вирізали величезний хрест. Після церковної служби усі присутні мали змогу скуштувати кашу та випити гарячого чаю. А для «моржів» спеціально у величезному казані, який стояв просто неба, приготували тепле вино. Поздоровив вінничан зі святом Богоявлення заступник міського голови Анатолій Ворона.

«Дозвольте мені у це світле свято щиро побажати Вам усім щастя, здоров\'я, успіхів, всім єднання. Усього Вам самого найкращого. І щоб ця криза, якою лякали нас перед Новим роком і після нього - пішла від нас геть!» - сказав у своєму вітальному слові Анатолій Ворона.

Наступним місцем для купання в ополонці стало Вишенське озеро. Там моржі робили заплив у кілька заходів - по чотири чоловіки. Усіх тих, хто не занурювався у ополонку, просили вийти на беріг, аби лід не дав тріщини. Окрім цього, для усіх присутніх співали «Подільські музики» та проводились різноманітні конкурси: як для дорослих, так і для малечі. А от членам клубу моржів видали грамоти та нагородили кубками. На Вишенському озері люди також куштували кашу та запивали її гарячим чаєм.


Переглядів: 3732
Поширень: 0