«Бюджет затверджено і до всіх фінансових складових ми ставитимемось з належною повагою. Треба розуміти, що будь-яке збільшення чисельності призведе до збільшення витрат. Важливо усвідомити, що наразі чисельність рятувальників – це досить розумна цифра, розумна і достатня для гідного виконання службових обов\'язків», - сказав він.

Водночас Голова Служби запевнив, що уже скоро процес реорганізації завершиться.

«Я думаю уже на наступному тижні ми завершимо процес реформування системи і увійдемо в стадію призначення співробітників, після чого розпочнеться нормальна стабільна робота. Престиж і відчуття гордості за власну професію не просто залишаться, а будуть лише зростати, оскільки ми зробимо все можливе, щоб наші співробітники, і центрального апарату, і територіальних підрозділів були соціально захищені, забезпечені всім необхідним, спецобладнанням, технікою, могли професійно виконувати свої обов\'язки і з оптимізмом дивитися у майбутнє», - наголосив Михайло Болотських.

Нагадаємо, 24 грудня 2012 року Президент України Віктор Янукович підписав Указ 726/2012 про реорганізацію Міністерства надзвичайних ситуацій та Державної інспекції техногенної безпеки України у Державну службу України з надзвичайних ситуацій, як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра оборони України.

Раніше ми писали проте, що українських податківців і митників чекає масове скорочення - після того, як дві служби об\'єднали в Міністерство доходів і зборів.



Переглядів: 3064
Поширень: 0