У департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради розглянули Інтернет-скаргу вінничанина: рубрика "Спілкування з мером" - питання 5196. Вона надійшла 5 січня 2013 року на ім’я мера міста Володимира Гройсмана. У зверненні чоловік, що підписався Семеном, звертає увагу на небезпечну ділянку тротуару, точніше прохід по вулиці Коцюбинського, де у будь-який момент може звалитись стінка.

«Шановний Володимире Борисовичу! Ділянка тротуару біля будинку №89 (колись це була італійська кухня), що по вул. Козицького, сьогодні стала небезпечною для пішоходів. Кам’яна стіна в будь-який момент може травмувати когось. Вона на два пальці відійшла від основи і «животом» нависає над прохідною частиною,» - пише чоловік.

Після чого 15 січня спеціальна комісія з шести осіб (до якої увійшли представники департаментів комунального, житлового господарства, архітектури містобудування і відділу із надзвичайних питань) оглянула вказане місце. Виявилось, що підпірну стіну, над якою побудовано гараж, й справді слід ремонтувати.

тріщина в стіні

За словами начальника відділу ремонту об’єктів і благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради Леоніда Демченка, який теж входив до складу експертів, підпірна стіна не розрахована на вагу гаража, який зведено вище.

- У будь-якому випадку стіну відремонтують, а гараж демонтують, - пояснює Леонід Демченко. - Зараз з’ясовується право власності землі, на який побудовано гараж.

Коли саме ремонт розпочнеться у департаменті не уточнюють.



Переглядів: 5247
Поширень: 0