До міліції звернувся 28-річний вінничанин з заявою про те, що з його автомобіля «ВАЗ 21099» невідома особа скоїла крадіжку чотирьох колес. Як зсувалося, господар на ніч залишив своє авто не оснащене сигналізацією у дворі багатоповерхівки на вулиці Бевза. Ранком виявилося, що поки власник машини міцно спав, хтось з його автомобіля познімав колеса.

В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками міліції встановлено, що до правопорушення причетний 22-річний вінничанин. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінально кодексу України (крадіжка). За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Міліція радить водіям не залишати свій автомобіль, особливо в нічний час, без належного нагляду, адже він може стати легкою здобиччю для зловмисників. Залишайте його на спеціальних майданчиках, які охороняються, та обладнайте протиугонними засобами. Багато хто з власників автомобілів, своїм легковажним ставленням до системи захисту, провокує зловмисника на скоєння правопорушення.



Переглядів: 2934
Поширень: 0