1 лютого працівники служби «101» вкотре нагадали рибалкам на річці Південний Буг про основні правила поведінки на льоду та роздали пам’ятки. У ході рейду всім громадянам, які перебували на кризі наголосили, що різка зміна температури повітря, яка спостерігається останнім часом може призвести до зменшення товщини льоду. А це у свою чергу підвищує небезпеку перебування на льоду.

МНСівці провели рейд

Зимова підлідна ловля риби вимагає суворого дотримання правил безпечної поведінки. Не можна пробивати близько одна від одної багато лунок. Забороняється збиратися великими групами на одному місці. Не слід пробивати лунки на переправах. Рятувальники застерігають від ловлі риби поблизу вимоїн та занадто далеко від берега. Під рукою слід мати міцну мотузку довжиною 12-15 м, поруч з лункою варто тримати дошку або велику гілку.

МНСівці провели рейд

Дотримання елементарних правил безпечної поведінки допоможе вам зберегти своє життя і життя людей, які знаходяться поруч з вами, будьте уважні та вкрай обережні на кризі. Не забувайте роз\'яснювати ці правила дітям.



Переглядів: 3316
Поширень: 0