17 лютого, близько трьох годин ночі вщент згорів магазин торгово-виробничої фірми "КапіДо", який розташований в районі ринку "Урожай".

У магазині, розташованому за адресою - вулиця Скалецього, 3, торгували будматеріалами. Частина з них - горючі та легкозаймисті.

пожежа магазину будівельних матеріалів по вул. Скалецького

- Вночі весь район відрубили від електроенергії, - розказує один із очевидців пожежі, вінничанин Сергій, - На місце виїхали чотири, чи п\'ять рятувальних бригад. По вулиці Пирогова, аж до самого "Урожая" пожежники заправлялись водою з люків, куди не поглянь - "мигалки", купа народу.

пожежники ліквідовують пожежу по вул. Скалецького

пожежники ліквідовують пожежу по вул. Скалецького

Головним чином ближче до місця аварії скупчились власники ринкових ларьків. Готувались захищати від полум\'я власне майно, якщо пожежні не впораються зі стихією і вогонь почне поширюватись далі.

пожежники ліквідовують пожежу по вул. Скалецького

- Хвилюватись, справді, було за що, - розказує Сергій. - Горіли лакофарбові матеріали, пластик тощо. Заливали магазин водою кілька разів, а воно розгорялось знову. Отже роботи пожежникам вистачало. Хоча, якщо чесно, коли я туди дістався, то вони головним чином вже просто слідкували, щоб вогонь не перекинувся на сусідні павільйони ринку "Урожай" та торгового центру "Омега", бо з магазином вже все було ясно.

Як ми повідомляли раніше, у листопаді 2011 року, у Вінниці горіла оптова база будівельних матеріалів "Еко Дім".



Переглядів: 5916
Поширень: 0