З 20 лютого у Центрі адміністративних і соціальних послуг «Вишенька» (проспект Космонавтів, 30) запроваджено телефонну лінію для попереднього запису на прийом. Адміністратор офісу за номером телефону 51-33-13 не лише повідомить громадянам дату та час прийому, а й надасть консультацію з питань соціального захисту та уточнить перелік необхідних документів.

Раніше для того, аби оформити субсидію, матеріальну допомогу тощо, вінничани мали завітати до «Прозорого офісу», отримати реєстраційний талон, та в зазначений день та час із необхідним переліком документів прийти на прийом. Віднедавна вінничани можуть зателефонувати за спеціальним номером, отримати консультацію та записатися на прийом. Реєстраційний талон із зазначеною датою та годиною прийому інспектором, зберігається у адміністратора «Прозорого офісу», і відвідувач може отримати його у призначений день.

За інформацією директора департаменту праці і соціального захисту населення Вінницької міської ради Лариси Попової, у подальшому можливість попереднього запису на прийом за телефоном з’явиться не лише у всіх Центрах адміністративних та соціальних послуг обласного центру, а й попередньо на прийом можна буде записатись через мережу Інтернет.

«На даний час послуги у «Прозорих офісах» надаються на рівні європейських стандартів, тобто комп’ютерні програми відслідковують час прийому відвідувача, тривалість руху черги і навіть саму процедуру надання послуги, - розповідає Лариса Попова. – А за допомогою телефону та Інтернету у городян з’явиться можливість спланувати свій час та прийти на оформлення соціальних послуг із необхідним переліком документів».



Переглядів: 13162
Поширень: 0