Про це повідомляє прес-служба УМВС у Вінницькій області.

Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС затримали 32-річного вінничанина, який влаштував бійку в одному із магазинів міста Вінниці, що працює цілодобово. Дебошир вимагав у продавчинь каву.

Пізно в ночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони міста Вінниці надійшов сигнал «Тривога» з одного із магазинів міста. На місце пригоди одразу прибув наряд групи затримання. Як з’ясувалося, причиною виклику стали хуліганські дії одного з покупців.

32-річний вінничанин вночі повертався із роботи додому. Дорогою йому захотілося випити кави, і він вирішив зайти до нічного магазину. У магазині в той час проводився переоблік і тому він був закритий. Однак, нічного покупця це не спинило - він почав лаятись та стукати по дверях, вимагаючи щоб йому миттю дали каву. Коли одна із продавчинь вийшла, щоб пояснити чоловіку, що вони йому нічого не продадуть, той ударив її. Після побаченого, інша працівниця магазину натиснула на тривожну кнопку виклику міліції. Прибувши на місце події, держохоронці затримали хулігана.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). За це чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п\'яти років.



Переглядів: 2822
Поширень: 0