Ілюстрацій у ній більше, ніж текстових матеріалів, адже задумана вона, як книга-фотолітопис. Кожен із тих, хто виконував військовий обов`язок за кордонами України, надав свої фотографії.

- На мій погляд, - сказав міський голова Володимир Гройсман, - це книга найвищого ґатунку, бо в ній  автор просто і доступно, художнім словом та з допомогою звичайної фотографії розповідає про бойові шляхи наших земляків-вінничан, якими вони їздили на автомобілях, бронетранспортерах, бойових машин ах піхоти, підривалися на мінах, гинули від осколків і куль.

Автор  книги, заслужений журналіст України Анатолій Гончар і сам  був у Афгані, а тому так трепетно ставиться до цієї болючої сторінки історії. Він каже:
- Я  та наша міська організація воїнів-афганців щиро вдячні за фінансову допомогу  та глибоке розуміння у виданні книги вінницькому міському голові Володимиру Гройсману, його заступнику Миколі Гуньку, керівництву ВАТ «Вінницька обласна друкарня» та вінницьким фоторепортерам Віктору Демку, Володимиру Осьмушку, Олександру Гордієвичу, Віктору Кравченку.


Переглядів: 2941
Поширень: 0