До дня Патрульної служби співробітники батальйону організували акцію по здачі крові для онкогематологічного відділення вінницької обласної дитячої лікарні. Метою акції було поповнити запаси крові лікарні на найневідкладніші потреби. Адже кров і препарати, що виготовляються на її основі можуть допомогти хворим на лейкемію, анемію та інші хвороби.

Вінницькі патрульні здавали  кров для онкохворих дітей

Для здачі крові в приміщенні обласної станції переливання крові зібралося дуже багато охочих, однак за один день станція змогла прийняти лише 20 донорів. Одним з перших здав кров заступник командира Сергій Волков, надавши приклад своїм підлеглим. За цей день бійці патрульної служби здали близько 10 літрів крові.

Лікарям станції були залишені координати міліціонерів - носіїв рідкісних груп крові, аби при потребі ці люди могли надати допомогу. Надалі батальйон патрульної служби міліції планує частіше проводити такі акції і зробити донорство доброю традицією. А це означає десятки врятованих людських життів. Важливо робити добро. А воно, як відомо, має властивість повертатися і множитися!

Кожному, хто здав кров, до чергової відпустки буде додано один день. З нагоди свята керівництво заохотило кращих патрульних грошовою винагородою.



Переглядів: 3314
Поширень: 0