Співробітниками УБОЗ та УДАІ УМВС на автошляху «Літин – Бердичів» біля с.Ш.Гребля Хмільницького району, було затримано автомобіль «SKANIA» з напівпричепом під керуванням 43-річного приватного підприємця, жителя с.Рубіжне Луганської області, який з м.Одеса у Закарпатську область перевозив 1 400 ящиків горілки ( 28 тис. пляшок) з явними ознаками підробки, а саме: 800 ящиків горілки «Стандартна» по 20 пляшок у кожному; 400 ящиків горілки «Наш стандарт э» по 20 пляшок у кожному та 200 ящиків горілки «Наш стандарт ш» по 20 пляшок у кожному, виробництва одного з ТОВ Одеської області.

Згідно заключення НДЕКЦ УМВС, акцизні марки вилученої продукції виготовлені не за технологією підприємства, яке здійснює їх виготовлення, а зображення нанесені способом плоского афсетного друку з імітацією способу високого друку при виконанні номерів.

За даним фактом порушено кримінальну справу, за ознаками злочинів, передбачених ст.216, 204 КК України.

Проводяться подальші оперативно-розшукові заходи по встановленню ймовірних місць збуту горілчаних виробів та осіб, причетних до незаконного обігу фальсифікованої продукції.


Переглядів: 2655
Поширень: 0