Близько 12 ночі тривожне повідомлення надійшло на «102» від очевидців події. За кілька хвилин на місці злочину вже був екіпаж «Беркуту», який в цьому районі міста ніс службу по охороні громадського порядку. Міліціонери побачили на зупинці двох закривавлених чоловіків, яким небайдужі люди намагалися надати допомогу.

 екіпаж «Беркуту»

Правоохоронці викликали швидку та до її приїзду наклали джгут одному з потерпілих, який від поранення на нозі втратив багато крові. Командир відділення «Беркуту» Олександр Павлюк, який разом з колегами Русланом Шаргородським та Ярославом Козловим виїздили на виклик, каже, що вже за декілька хвилин затримали винуватця злочину.

Чоловік був п’яний, вів себе зухвало та навіть до кінця не усвідомлював, що накоїв. У нього вилучили ніж, яким він завдав ударів. Затриманим виявився 29-річний мешканець Вінниці.

затриманий

З’ясувалося, що криваву розправу хуліган вчинив через зауваження… його співмешканки. Зловмисник зі своєю пасією зайшов до магазину, де жінка, будучи також під «мухою» розбила об підлогу ще не випиту пляшку пива. Нахабі зробили зауваження двоє покупців, наразивши тим самим себе на небезпеку. Чоловіки не сподівалися на таку жахливу розв’язку – зловмисник вихопив ножа і зненацька завдав декілька ударів по шиї та обличчі хлопця. Іншому «відомстив» біля магазину.

За словами потерпілих, усвідомлення того, що хуліган встиг їх поранити, прийшло пізніше, коли у п’яного чоловіка вже відібрали ніж. Все сталось дуже швидко і несподівано.

різанина сталася на кінцевій зупинці Тяжилова вул. Луговаа

Наразі хлопці перебувають в лікарні. Як повідомив заступник головного лікаря Вінницької міської лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко, пацієнти були доставлені з колото-різаними ранами у стані середньої важкості. 21-річний вінничанин перебував у протишоковій палаті, іншому надали допомогу хірурги. Обох чоловіків було прооперовано, зараз життю пацієнтів нічого не загрожує.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням ножа, відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України, затриманий дає покази міліції. Йому загрожує від 3-х до 7-и років ув’язнення. Триває досудове розслідування.



Переглядів: 6830
Поширень: 0