Серце до серця – шлях незабутній
Кожну дитину треба почути!
Віра й надія на вашу сердечність
Любов і добро, щирість і чесність.

З 7 по 28 квітня 2013 року на по всій Україні та на Вінниччині зокрема проходить VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом "Почуй світ!" з метою суспільного збору коштів для придбання слухових апаратів та медичного обладнання для допомоги дітям з вадами слуху.

Акція проводиться уже ввосьме, і за цей час набрала загальнонаціональних масштабів. За всі роки існування Фонду, фондом було закуплено та передано медичне обладнання, ринкова вартість якого складає близько 21млн грн., зокрема на Вінниччині зусиллями волонтерів та громади було зібрано 1 721 008,79 грн.!

У дні проведення фіналу акції – 27-28 квітня 2013 року по всій Україні, зокрема у м. Вінниця, проводитиметься ряд заходів, під час яких збиратимуться кошти волонтерами (учні шкіл, студенти та усі бажаючі), котрі матимуть спеціальні ідентифікатори із фотографією, захищені печаткою Фонду, а також опломбовані скриньки. Для забезпечення прозорості відкриття скриньок та перерахунок грошей здійснюють банківські працівники в присутності представників органів влади, журналістів та волонтерів.

Зареєструватись волонтером можна сайті фонду www.sercedoserca.com.ua

З метою отримання додаткової інформації та при бажанні стати волонтером акції "Серце до серця 2013" звертатися за телефоном: (093) 988-89-15.

У рамках проведення VIII акції всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у м. Вінниця планується проведення таких заходів:

19 квітня : Благодійний концерт у Вінницькому національному медичному університеті
ім. М. Пирогова о 17:30

20 квітня : Змагання-квест у парку ім. Коцюбинського « Мама, тато, я – спортивна сім’я»
у підтримку акції та здорового способу життя.

22,23,24 квітня - витсавки у школах м. Вінниця

23 - 24 квітня: виставки дитячої творчості у школах. Висадка клумб у формі сердечка.

24 квітня: благодійний КВН за участю команд університетів міста у міському палаці мистецтв «Зоря».

25 квітня: олімпіада (парк – фонтанна площа) з 10:00 до 16:00

27 квітня:
12.00 - шкільні змагання у парку ім. Горького.
12:30 - Площа Театральна – Танцювальний флешмоб
13:00 – Театральна площа – Концерт дитячої творчості
14:00 - Старт параду велосипедистів. Конкурс « Найгламурніший велосипед».
15:00 – підсумки конкурсу «Найгламурніший велосипед» - Театральна площа
16 :00 - Танцювальний флешмоб – Башня Козицького
Концерт у парку – Літній театр 16:00 (відомий український молодіжний гурт)
змагання у парку – школи(фонтанна площа) – 10 година

Довідка:
На зібрані кошти орієнтовно планується закупити апарат для ехоскринінгу у пологовий будинок або пологове відділення, клінічний аудіометр та імпедансометр у обласну дитячу лікарню та слухові апарати для дітей з вадами слуху вінницької області. Дане медичне обладнання дає можливість проводити діагностику слуху у дітей на ранніх стадіях. Проведення ехоскринінгу новонароджених з подальшим відповідним обстеженням глухих та слабочуючих дітей і забезпечення після слухопротезування або кохлеарної імплантації адекватної ранньої (з 3-6-місячного віку) реабілітації дозволить в переважній більшості випадків досягти позитивних наслідків, а саме: ці діти зможуть навчатись в загальноосвітній школі, вищому навчальному закладі і матимуть можливість в повній мірі інтегруватися в суспільство. Слід відзначити, що ехоскринінг новонароджених запроваджений в країнах Євросоюзу, США та Канади, де проводиться дослідження всіх новонароджених.


Переглядів: 6371
Поширень: 0