19 квітня о 12:08 вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на вул.Свердлова в одній із квартир на першому поверсі зачинилася дворічна дитина. Як з’ясувалося, коли мати вийшла на деякий час із квартири, дівчинка зачинила вхідні двері на фіксатор, самостійно їх відчинити не змогла. Прибувши на місце виклику, рятувальники за допомогою бензоріза зняли металеві грати з вікна та відчинили двері зсередини.

Наступного дня о 11:44 подібний випадок стався на вул.Фрунзе, де в одній із квартир зачинився дворічний хлопчик. Працівники оперативно-рятувальної служби через вікно потрапили до помешкання та відчинили вхідні двері, передавши малюка матері.

21 квітня о 17:15 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Вінниця надійшло повідомлення про те, що у пров. Ф.Кона в одному з будинків через власну необережність господар квартири захлопнув вхідні двері помешкання, залишивши готувати їжу на плиті. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання через вікно квартири на 4-му поверсі потрапили всередину та відчинили двері помешкання.



Переглядів: 2899
Поширень: 0