У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin обрав для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями!

Безперечно на цих вихідних родзинкою стане феєричне відкриття фонтану Рошен, який 27 квітня запрошує вінничан та гостей міста на відкриття нового сезону.

Гостей свята очікує феєричний та вражаючий старт нового сезону роботи фонтану Roshen.

«ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ…» з музичного шоу запальної фанкі-грув-групи «Бумбокс», культового рок-гурту «Плач Єремії» на чолі із яскравим вокалістом Тарасом Чубайєм.

Участь у програмі бере також переможниця багатьох фестивалів, ведуча музичних програм, народна артистка України Марія Бурмака.

Кульмінацією свята стане запуск Фонтану ROSHEN, який обіцяє зачарувати кожного своєю неповторною величчю та красою.

Місце зустрічі змінити не можна - Набережна ROSHEN.

фонтан Рошен

Також незабутнім дійством стане загальноміський велопробіг, який відбудеться 27 квітня, вулицями міста. Він присвячений фіналу суспільної акції «Серце до серця»

загальноміський велопробіг

А тепер розпочнемо з любителів кіно!

На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явилося три нових фільми:

Усім любителям гарного настрою пропонуємо романтичну комедію від режисера Александра Кастаньєтті : "Кохання, Sex і турбулентність"

"Кохання, Sex і турбулентність"

Для любителів захоплюючих трейлерів, режисер Френк Мерле презентує фільм, у головних ролях якого є Малкольм МакДуаелл "Роботодавець".

Для любителів анімаційних комедій на цьому тижні кінотетр презентує нову інтерпретацію культового фільму Георгія Деніліъ "Кін-Дза-Дза" у вигляді мультфільму. Разом із головним героєм ви побуваєте на іншій планеті та переживете надзвичайні захоплюючі подорожі.

Також у кінотеатрах міста продовжують показ:

  • Триллер "Світ забуття" з Томом Крузом, Морганом Фріменом та Ольгою Куриленкоу кінотеатрах "Мир" та ім. Коцюбинського
  • Пригодницька фантастика, Стівена Спілберга, де блукають справжнісінькі динозаври "Парк Юрського періоду3D", який сподобаєтья і доросли і дітям.
  • Анімаційна комедія"Сімейка Крудсів" у кінотеатрі ім. Коцюбинського
  • Біографічний фільм "Легенда №17" - ця спортивна драма розповість про Валерія Харламова, спортсмена, якого повинен знати кожен поважаючий себе фанат хокею у кінотеатрі "Мир".

Вінницький музично-драматичний театр ім. М. СадовськогоЛюбителям театру радимо завітати до Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

П\'єса режисера-постановника, н.а. України Віталія Селезньова, "Софія" познайомить глядача з історією життя Софії Потоцької, її душевними переживаннями, досягненнями, коханням і болем розчарування.

а також водевіль на дві дії Шельменко-денщик, художній керівник театру - н.а. УкраїниВіталій Селезньов.

виставка «Сотворіння світла»У неділю з 15.00 до 19.00 години , якщо Ви знайдете час виставка «Сотворіння світла» звернути з широкої та завжди людної вулиці Соборної у провулок, що одразу за храмом Пресвятої Діви Марії Ангельської, та спуститись по старих сходинках до підземелля, то побачите там справжнє видовище.

Серед похмурих стін на 11 лайтбоксах представлено виставку вітражів польського художника Адама Сталони-Добжанського, що носить назву «Сотворіння світла». Вхід вільний. Не упустіть можливісь побачити справжнє диво!

"Пасхальна ярмарка-2013"Усім, хто збирається відзначати світле свято Пасхи, пропонуємо завітати у Експоцентр Вінницької торгово-промислової палати, де з 27 по 30 квітня відбувається універсальна виставка-ярмарок "Пасхальна ярмарка-2013"

Тут ви зможете придбати продукцію харчової та переробної промисловості: ковбасні вироби, молочні продукти, сири, хлібобулочні вироби, чай, каву, рибну продукцію, консервну продукцію, заморожені продукти. А також продукцію інших галузевих промисловостей: великодні сувеніри та подарунки, одяг, взуття, трикотажні вироби, вироби з металу та ювелірну продукцію та інше.

Feride plaza Night Club. Любителям нічного життя на цих вихідних сумувати не доведеться, адже сьогодні F**K CALM and PARTY HARD- всю ніч яскрава та невгамовна вечірка для Вінничан та гостей міста від Feride plaza Night Club.

Вже на слідуючий день Супер дискотека 90-х. Всю ніч тільки для Вас тематичний антураж, найкращі хіти 90-х, незабутня атмосфера. Як завжди вечірка стартує о 22:00.

Зробіть свої вихідні по справжньому веселими та незабутніми !!!

 

Нагадуємо, що у нашому місті з 25 по 30 квітня проходитиме VIII Міжнародний дитячий фестиваль народної хореографії  "Барвінкове Кружало"

Барвінкове Кружало



Переглядів: 4207
Поширень: 0