До вихованців спеціалізованого дитячого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки «Малятко» вже в котрий раз приїжджають працівники Головного управління Міндоходів у Вінницькій області. І їх завжди радо зустрічають яскравими посмішками на устах та з великою надією в очах... Цього разу машину, вщент заповненою мішками з борошном, цукром та яблуками, ящиками з памперсами, дитячим одягом та пасхальними солодощами розвантажували всі гуртом – і гості, і вихователі.

Керівник Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко, звертаючись до дітей та вихователів, побажала їм міцного здоров’я, родинного затишку та божого благословення, щоб всі дитячі очі світилися від радості, а рученята були зігріті батьківськими обіймами.

"Кожен раз, відвідуючи ваш будинок, я бачу скільки тепла і душевної щедрості віддають дітям вихователі, медпрацівники, кухарі, нянечки та весь персонал закладу, за що вам низький уклін та щира подяка. – зазначила гостя. – А працівники територіальних органів Міндоходів у Вінницькій області в свою чергу докладають максимум зусиль, щоб і державна казна, і місцеві бюджети мали достатньо коштів для фінансування всіх соціальних програм”.

Директор дитячого будинку "Малятко" Надія Андрієвська подякувала шефам за постійну турботу про вихованців „Малятка”, показала відремонтований та облаштований спільними зусиллями спортзал, дитячі кімнати та поділилася планами розвитку закладу.

На знак вдячності діти підготували святковий великодній концерт. Свято продовжилось веселими іграми, конкурсами, загадками та піснями. А на завершення дітки ласували смачними пасочками, подарованими гостями.



Переглядів: 6515
Поширень: 0