Проект «Бізнес для екології. Збільшення конкурентоспроможності українських підприємств за рахунок розвитку сучасних систем збору небезпечних відходів у Вінниці» запрошує зацікавлені підприємства до співпраці.

В рамках проекту передбачена участь відібраних учасників в семінарах, студійних візитах та екологічному форумі в Україні та Польщі.

Учасником Проекту може бути підприємство, яке:

а) займається господарською дяльністтю і має головний офіс організації, відділення або філію, що розташована на території Вінницької області
б) заповнить формуляр учасника, а також декларацію участі в проекті і подасть їх до офісів Організатора в Україні або надішле електронною поштою на адресу: [email protected] до 18 травня 2013р.

Проект «Бізнес для екології. Збільшення конкурентоспроможності українських підприємств за рахунок розвитку сучасних систем збору небезпечних відходів у Вінниці» реалізується Товариством Інтеграція Європа - Схід, у рамках програми польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ РП в 2013 р. в партнерстві з Вінницьким Регіональним Центром Інформації "Креатив", а також Благодійним Фондом "Подільська Громада".

Для участі в проекті потрібно заповнити Заявку учасника та Декларацію участі в Проекті (в прикріплених файлах) або на www.siew.org.pl , www.vn.ukrcei.org

Контактні особи:

Оксана Бондар, ГО ВРЦІ «Креатив», тел. 097-3913590

Андрій Дручинський, БФ «Подільска громада», тел.066-7055244



Переглядів: 3748
Поширень: 0