Про це повідомляє прес-служба УМВС у Вінницькій області

9 травня близько 15.00 години по вулиці Київській у місті Вінниці 29-річний водій автомобіля «Daewoo Espero», рухаючись в напрямку вулиці Тарногородського допустив наїзд на 10-річну школярку. Дівчинка перебігала проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала закриту черепно-мозкову травму та була госпіталізована до нейрохірургічного відділення дитячої клінічної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п\'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. З’ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше ми повідомляли про те, що у Жмеринці п\'яний водій "Опеля" вискочив на тротуар та збив двох дітей 3 та 6 років



Переглядів: 3534
Поширень: 0