На території школи № 11, що на Старому місті, встановили багатофункціональний мультикомплекс для родинного відпочинку

Закінчується монтаж третього у цьому році мультикомплексу, який розмістили на території школи №11 на Старому місті.  Загалом по місту з 2011 року  встановлено вже п\'ятнадцять мультикомплексів. Багатофункціональні мультикомплекси для родинного відпочинку у своїй більшості складаються з двох зон: ігрової, для дітей, та спортивної, для молоді і дорослих.

На території школи № 11, що на Старому місті, встановили багатофункціональний мультикомплекс для родинного відпочинку

У поточному році заплановано встановлення шести багатофункціональних майданчиків, які міститимуть як дитячі ігрові елементи, так і спортивні тренажери. Мультикомплекси міститимуть також елементи для стрітворкауту та тренажери для зайняття спортом людей з обмеженими фізичними можливостями. Протягом останнього місяця уже встановлено два мультикомплекси по Хмельницькому шосе: один біля Палацу дітей та юнацтва, другий – біля житлового будинку №51 на тій же вулиці. Підрядна організація закінчує монтаж елементів третього майданчику на шкільному дворі ЗОШ №11. Він міститиме дитячий ігровий комплекс «Джунглі» та спортивний майданчик, обладнаний тренажерами та елементами для стрітворкауту. Біля усіх трьох майданчиків ще закінчуються роботи з благоустрою, а до кінця місяця з’являться інформаційні дошки з інструкцією щодо користування дитмайданчиком.

мультикомплекси у Вінниці

До кінця червня на територіях трьох вінницьких шкіл також з’являться великі комплекси: по вул. Червоноармійській,12 (територія ЗШ №6 ) - тренажерний майданчик та майданчик для стрітворкауту, по вул.Некрасова,48 (територія ЗШ №32) – ігровий комплекс «Джунглі» з елементами дитячого майданчика та по вул. М.Кошки,30 (територія ЗШ №16) - ігровий комплекс «Джунглі» з елементами дитячого майданчика, тренажерний майданчик та майданчик для стрітворкауту.

мультикомплекси у Вінниці

По зазначених майданчиках до 30 травня очікується поставка елементів від виробника і протягом місяця підрядна організації буде займатися монтажем мультикомплексів на територіях. Біля кількох мультикомплексів будуть облаштовані ще й велопарковки. Місця їх розташування ще вирішуються.

мультикомплекси у Вінниці



Переглядів: 8027
Поширень: 0