19 травня близько 6-ї години ранку працівники державтоінспекції по проспекту Коцюбинського навпроти Центрального ринку у м. Вінниці зупинили автомобіль «Фольксваген» для документування адміністративного правопорушення водієм, який перебував в стані алкогольного спяніння.

В той час, коли один з працівників ДАІ знаходився в машині порушника, до його напарника підійшли двоє молодиків з ознаками алкогольного сп’яніння.

Перехожі почали вести себе зухвало, перешкоджали працівникам ДАІ здійснювати виконання службових обов’язків, шарпали за формений одяг. На вимогу припинити такі дії молодики не реагували, натомість один з них зненацька наніс міліціонеру удар кулаком в обличчя, інший в цей момент здійснював відеозйомку мобільним телефоном.

Під час затримання в подальшому хулігани продовжували чинити опір працівникам міліції. Свідком подій став водій автомобіля, який в цей час проїжджав поруч та допоміг працівникам міліції припинити їх протиправні дії.

Одному з працівників ДАІ, який отримав тілесні ушкодження, надавалася медична допомога.

Правопорушниками виявилися вінничани віком 28 та 31 рік, раніше судимі за хуліганство. Їх доставили в райвідділ міліції, опитали та відпустили.

За фактом опору працівникам міліції слідчим відділом відкрито кримінальне провадження. За такий злочин передбачено покарання від двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до трьох років обмеження волі.

Триває слідство.



Переглядів: 4430
Поширень: 0