28 одиниць техніки та 200 працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, КП «Вінницяводоканал», МКП «Аварійно-диспетчерська служба», «КП Вінницьке шляхове управління», Міських електричних мереж та ЖЕКів були задіяні сьогодні у ліквідації наслідків учорашньої стихії.

Протягом дня вживалися заходи з ліквідації наслідків підтоплень будівель і споруд по вулицях Київська, Бевза, Першотравнева, Червоноармійська, Міліційна, Станіславського, Келецька, проспекту Коцюбинського та ін.

Від ранку до МНСників поступило 10 заявок з приводу підтоплень, на останніх двох бригади ще працюють. На «Цілодобову варту» скарги по підтопленнях уже не поступають.

Вчорашні пориви електромереж повністю ліквідовані, залишилася тільки локальні відключення по окремих будинках. Ці заявки працівниками «Вінницьких електричних мереж» наразі відпрацьовуються.

Однак сьогодні після 15 години на Замості сталося аварійне відключення лінії 10кВ. Відразу ж на місце події виїхала аварійна бригада, поки що аварійники працюють. Без світла залишаються будинки мікрорайону вулиць К.Маркса, Фурманова, Могильчака та Чехова.

На сьогодні синоптики знову передають штормове попередження, тому усі служби при необхідності готові працюватимуть у посиленому режимі.



Переглядів: 3545
Поширень: 0