Справжній активний відпочинок – це той, який робить життя насиченим, організм здоровим, а думки позитивними! А я вам скажу відпочинок на воді – найкращий варіант активного літнього відпочинку.

Надзвичайно мальовнича природа, заряд енергії від тихоплинної річки, порогів і приємної компанії.

Мало що може так схвилювати і наповнити враженнями, як ця коротка мандрівка. Здавалося б звичайна річка з її берегами, той самий Буг … Але у нас був шанс подивитися на все це з іншої сторони!

Веселий і незабутній час проведений з друзями: спільне подолання перешкод та нічні посиденьки біля вогню і в підсумку 100% позитивні яскраві враження від мандрівки тривалістю всього 2 дні. За безпеку дбали інструктор на пару зі своїми помічниками, а основи техніки сплаву ми опанували за перші 20 хвилин подорожі під керівництвом того ж таки інструктора.

Захоплення від сонця, води, чистого повітря і неперевершених краєвидів Південного Буга та можливість побачити на власні очі і навіть торкнутися природи Вінниччини, а результат –ми не тільки пройшла весь запланований маршрут, але й хотіли ще, і не тільки просто тихої річки, а порогів, порогів…

Мета стала реальністю, ми не тільки змогли успішно пройти сплав, але й наші інструктор з помічниками отримали досвід організації такого виду відпочинку для людей на інвалідних візках, а саме це було одним із завдань проекту ГО «Гармонія» «Соціальний туризм» підтриманий Вінницькою міською радою в рамках конкурсу соціально-культурних проектів громадських організацій .А сплав та рафтинг – став найбільш приємним видом активного відпочинку навіть для нас новачків на інвалідних візках.

Висловлюємо щиру подяку інструктору Хрещанюку Констянтину та його помічниками Олександру Дудніку, Олегу Яремчуку та туристичному клубу «Академія активного відпочинку» за підтримку та організацію сплаву.



Переглядів: 4451
Поширень: 0