В ході засідання учасниками було обговорено та відпрацьовано чіткий план проведення свята. Як зазначила Любов Спірідонова, відзначення Дня Конституції України на максимально якісному рівні є дуже важливим. Зокрема, за сприяння керівництва області та міста на Вінниччині планується проведення конференцій, офіційних зустрічей та круглих столів, метою яких є обговорення Основного Закону, проведення святкових тематичних заходів в освітніх та культурних установах, а також в дипломатичних представництвах області.

«Прийняттям даного документа знаменується початок становлення і розвитку нової демократичної і незалежної України. Ми повинні з усією відповідальністю підійти до підготовки святкування 17-річчя Основного Закону держави», - наголосила заступник голови облдержадміністрації. За її словами, День Конституції України – це подія, з якої починається існування держави.

26 червня 2013 року у концертному залі «Плеяда» за участю керівників області та міста відбудеться урочисте привітання та нагородження почесними грамотами, винагородами від імені обласної державної адміністрації та держави видатних людей Вінниччини.

засідання оргкомітету

За словами начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Марії Скрипник, в області наразі проводиться низка культурних заходів з нагоди відзначення Дня Конституції України. Це виїзди автомузею з пересувними виставками, численні книжкові виставки, показ документальних матеріалів, а також проведення «круглих столів» приурочених становленню нашої держави.

Окрім того, за словами Марії Скрипник, КП «Вінниця-кіно» демонструється кінопоказ фільмів з циклу «Невідома Україна» в усіх районах області, де є відповідне матеріально-технічне оснащення, а також в усіх кінотеатрах міста.



Переглядів: 5327
Поширень: 0