24 червня о 17.30 год. в с. Вінницькі Хутора водій мотоцикла "Сузукі" без номерних знаків допустив наїзд на малолітнього , 2009 р.н., жителя с. Вінницькі Хутори та з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП, хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани потиличної ділянки голови та госпіталізований в травматологічне відділення вінницької обласної дитячої лікарні. Вжитими заходами, працівниками ДАІ встановлено, що наїзд допустив житель цього ж села, 1991 р.н.

 24 червня о 21.55 год. на автошляху Житомир-Могилів-Подільський на об`їздній дорозі в районі смт.Стрижавка водій автомобіля "ВАЗ-2108" житель м. Вінниці допустив зіткнення зі скутером "Мустанг" під керуванням вінничанина, 1959 р.н., який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП, водій скутера отримав тілесні ушкодження у вигляді забою поперекового відділу хребта, крестців та госпіталізований в хірургічне відділення шмд мкл.

24 червня о 13.45 год. під час відпрацювання Ямпільського району, працівниками ІДПС взводу супроводження УДАІ УМВС на перехресті доріг с. Велика Кісниця-Цекинівка було зупинено автомобіль "Опель Кадет", сірого кольору, під керуванням пенсіонера, жителя с. Довжок, де при перевірці автомобіля по базі даний АІПС встановлено, що за даним номерним знаком рахується автомобіль "Опель Кадет" із іншим номером кузова, синього кольору, знятий з обліку для реалізації у 1999 році. Вище вказаний автомобіль поміщено на арештмайданчик Ямпільського РВ.

21 червня о 17 год. під час нагляду за дорожнім рухом, працівниками ДПС УАІ в с. Бохоники неподалік ГБК "Поляна" було зупинено автомобіль "Ауді-80" під керуванням жителя м.Вінниці, де при перевірці документів виявлено явні ознаки підробки реєстраційного документу на транспортний засіб. Даний автомобіль поставлено на арештмайданчик м. Вінниці. Вказана інформація зареєстрована в ЄРДР , за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

22 червня о 00.35 год. в РВ надiйшов рапорт начальника ВДАІ Піщанського РВ про те, що на автодорозі сполученням "Червона Поляна-Затишне" був зупинений автомобіль "ВАЗ -2107" під керуванням жителя Одеської області, при огляді салону якого було виявлено 11 каністр різного об\'єму, в загальному 250 літрів, заповнених прозорою рідиною з запахом спирту, без відповідних документів на перевезення даного вантажу. Автомобіль поміщено на штаф майданчик піщанського РВ УМВС.



Переглядів: 3315
Поширень: 0