В одному з вінницьких торгових центрів працівники Управління Державної служби охорони затримали крадія джинсів.

Близько дванадцятої години дня до чергової частини Вінницького УДСО по спецлінії «102» надійшла інформація про крадіжку з бутика в одному із торгових центрів міста Вінниці.

Прибувши на місце події, правоохоронці затримали чоловіка, який намагався скоїти крадіжку джинсів. Як пояснили працівники закладу, чоловік ходив по магазину та роздивлявся товар, обравши необхідні речі, зайшов до примірочної. Перемірявши одяг, він повернув його на прилавок та пішов на вихід. В руках у чолов’яги був пакет, у який він поклав викрадені джинси, заздалегідь відірвавши від них захисний код, але спритник не врахував, що такий самий код знаходиться і в середині штанів. На виході з магазину спрацювала сигналізація, яка повідомляла про виніс з магазина неоплаченого товару. Чоловік злякався, викинув пакет та кинувся навтьоки. В пакеті знаходилися джинси вартістю 299 гривень та гаманець крадія, у якому було 300 гривень. Згодом, коли чоловік повернувся за своїм гаманцем, був затриманий працівниками ДСО. Що змусило чоловіка скоїти крадіжку, він так пояснити і не зміг.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Згідно чинного законодавства за таке правопорушення передбачено максимальне покарання до трьох років позбавлення волі.



Переглядів: 3410
Поширень: 0