2 вересня внаслідок стрибків електроенергії у мережі відбулося аварійне відключення світла у центрі міста та частині мікрорайону Слов’янка. За дві години електропостачання Міськими електричними мережами було повністю відновлено. Сьогодні вдень продовжились роботи по трьох вулицях в центрі (Володарського, П. Осипенко та Кропивницького). Крім того, проводиться ремонт на трансформаторних підстанціях, які обслуговують район хлібзаводу та Ближнього Старого міста.

Вчора о 20.55 відбулося аварійне вимкнення електропостачання лінії 10 кВ від підстанції «Південна». Без електрики залишилися будинки Центру міста та мікрорайону Верхня Слов’янка. На ліквідацію аварії відразу виїхала ремонтна бригада підприємства «Вінницькі міські електричні мережі», які є структурним підрозділом ПАТ «Вінницяобленерго». О 21.35 ремонтники заживили знеструмлену мережу у Центрі, а о 22:40 з’явилося світло і на Слов’янці.

Сьогодні продовжуються ремонтні роботи на трьох вулицях в центральній частині міста (Володарського, П. Осипенко та Кропивницького). За інформацією Міських електричних мереж, електроенергія у споживачів буде відновлена о 16-й годині.

Також з 12-ї до 16-ї години для проведення ремонтних робіт іще на двох трансформаторних підстанціях тимчасово буде припинено електропостачання на Ближньому Старому місті та в районі хлібзаводу. Після завершення робіт подачу електроенергії буде відновлено.​



Переглядів: 3729
Поширень: 0