Близько опівночі екіпаж ДПС по вулиці Чехова зупинив автомобіль «ГАЗ – 3110». Водій «Волги» рухався невпевнено, чим викликав підозри у правоохоронців, повідомляє служба профілактичної роботи УДАІ УМВС у Вінницькій області.

Зупинившись, водій легковика вийшов з машини і надав документи працівникам ДАІ для перевірки. Від нього тхнуло спиртним. Тест показав, що 64-річний житель міста Вінниці перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного протоколу за статтею 130, один з двох пасажирів легковика вийшов з машини, підійшов до задніх дверей, відчинив їх і почав щось ховати. Це привернуло увагу працівника ДАІ і коли він підійшов до дверей, пасажир утік. В салоні на передньому правому та задньому сидіннях він знайшов два поліетиленові пакети з наркотичною речовиною рослинного походження в подрібненому стані загальною вагою 3,5 кілограми.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», що карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.



Переглядів: 3426
Поширень: 0