Прокуратурою області спільно з УСБУ України у Вінницької області викрито старшого державного виконавця Староміського відділу державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції за вимагання та одержання у приватного підприємця неправомірної вигоди у розмірі 4 100 грн. за не внесення до акту опису майна боржника, яке належало іншій особі та тимчасово зберігалось на складі боржника.

За вказаним фактом, слідчим в особливо важливих справах відділу прокуратури області, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні.

На разі, старшому державному виконавцю вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Додатково:

ч. 4 ст.368 - одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з її вимаганням, карається позбавленням волі строком від 5 до 10 років.

У кримінальному провадженні проводяться допити свідків, призначено судово-криміналістичні експертизи, виконуються інші слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження всіх обставин злочину.

Хід досудового розслідування контролюється керівництвом прокуратури області.


Переглядів: 3136
Поширень: 0