Як розповів начальник ВБНОН УМВС України у Вінницькій області В’ячеслав Карпенко, в ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили непрацюючого жителя міста Вінниці, який за попередньою інформацією, займався виготовленням та продажем наркотиків. Припущення оперативників підтвердилися, коли в його квартирі міліціонери вилучили подрібнені рослини конопель, підсушену марихуану та обладнання для виготовлення та переробки наркотичного зілля.

Зі слів господаря квартири, продаючи наркотики, він заробляв на життя, оскільки не знайшов іншої роботи. Коноплі вирощував самостійно в одному з сіл області та перевозив в місто для переробки та подальшої реалізації.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях зловмисника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що карається позбавленням волі до 12 років з конфіскацією майна.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.



Переглядів: 2658
Поширень: 0