На зупинці громадського транспорту по вулиці Соборній оперативники затримали двох чоловіків, які з кишені літньої жінки викрали гаманець з грішми. Один з затриманих - неодноразово судимий за аналогічні злочини вінничанин.

На тролейбусній зупинці оперативники карного розшуку обласного управління міліції затримали двох вінничан, які промишляли кишеньковими крадіжками у місцях скупчення людей та в громадському транспорті. Затриманими виявилися 27 та 32-річні вінничани. Як з’ясувалося, один з них раніше неодноразово відбував покарання за аналогічні злочини.

Цього разу злодії не помітно дістали гаманець з кишені 67-річної пенсіонерки, коли вона заходила у тролейбус. Один з чоловіків відволік жінку, а інший, влучивши момент, вкрав її гаманець. Пенсіонерка поїхала, а злодії лишились на зупинці. За всім, що відбувалося спостерігали працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку УМВС. Міліціонери одразу затримали зловмисників та вилучила гаманець зі 130 гривнями.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаки злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Затриманим загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.


Переглядів: 2834
Поширень: 0