Близько о пів на четверту години ранку увагу екіпажу працівників батальйону патрульної служби міліції привернув підозрілий чоловік біля легковика, який побачивши службовий автомобіль працівників міліції, почав тікати. На ходу втікач викидав речі. На вимоги правоохоронців зупинитися чоловік не реагував, і під час затримання чинив опір. Знаходячись біля службового автомобіля, правопорушник з люті розбив вікно міліцейського УАЗа.

Як розповів начальник 1-го відділу міліції Сергій Сокиран, затриманим виявився 30-річний безробітний вінничанин. З’ясувалося, що чоловік причетний до ряду крадіжок цінних речей, залишених господарями у автівках. Працівники патрульної служби затримали злодія під час скоєння ним чергового злочину. Тікаючи від міліціонерів, він викинув барсетку, GPS-навгатор, автомагнітолу, які він щойно викрав.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Крім того, вирішується питання про притягнення правопорушника до кримінальної відповідальності за хуліганські дії відповідно до ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.



Переглядів: 2771
Поширень: 0