Днями в одній з вінницьких шкіл трапилася надзвичайна «неприємність» – десятирічного хлопчика, учня 6-го класу, п’ятеро його однокласників побили просто у коридорі, під час перерви між уроками. Причиною сплеску неприязні стало те, що дитину, яка одна з небагатьох у класі виконала домашнє завдання, вчитель поставив за приклад іншим.

Відомо також, що хлопець і раніше зазнавав переслідувань з боку однокласників, проте заходи реагування на нездорову ситуацію в класі, вжиті адміністрацією школи, позитивного ефекту не дали.

Постраждалого хлопчика доправили до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні, де в дитини було діагностовано струс головного мозку, численні забої та гематоми.

На запит журналіста «ВінницяОk» у Секторі зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області повідомили, що за цим інцидентом 2-м відділом Вінницького МВ УМВС України у Вінницькій області порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України -«Умисне легке тілесне ушкодження». Потерпілого направлено на проходження судово-медичної експертизи, за результатами якої буде вирішуватися питання про перекваліфікацію статті звинувачення. Інформацію про подію внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 4716
Поширень: 0