18-річний водій джипу «Audi Q5», який втік з місця автопригоди, що сталась 15 грудня на перехресті вулиць Келецька-40-років Перемоги, прийшов до міліції та зізнався у скоєнні правопорушення.

Зі слів 18-річного водія, він запізно помітив заборонений червоний сигнал світлофора, тому не зупинився на перехресті. Злякавшись відповідальності за наслідки, до яких призвела його неуважність, він покинув на місці аварії свою автівку та втік. Усвідомивши, що відповідальності за скоєне не уникнути, водій-втікач сам прийшов до міліції і зізнався у скоєному.

В результаті ДТП постраждала родина, яка їхала на «Volkswagen Passat». 37-річна жінка загинула на місці, а чоловік та 12-річний хлопчик каретою швидкої допомоги доставлені до лікарні.

Зараз водій-правопорушник заарештований. Зразки його крові направлені на дослідження для встановлення факту наявності алкогольного чи наркотичного сп’яніння у момент аварії.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі триває розслідування.



Переглядів: 3334
Поширень: 0