В рамках міської програми «Підтримка розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) м. Вінниці» на базі Вінницького національного технічного університету вже другий рік поспіль проводиться навчання діючих голів ОСББ та старших будинків по курсу «Управитель житлового комплексу». У IV кварталі поточного року департамент житлового господарства міської ради організував навчання 7-ї групи «студентів» загальною чисельністю 74 чоловік. Завтра їм вручатимуть посвідчення про проходження курсу.

Навчальна програма допомагає старшим будинків та головам ОСББ більш детально розібратися в юридичних аспектах взаємовідносин з виконавцями та виробниками житлово-комунальних послуг, технічному обслуговуванні житлового комплексу, фінансово-економічних аспектах діяльності ОСББ, санітарно-екологічних вимогах та правилах пожежної безпеки. Курс включає в себе 72 години лекційного матеріалу з найбільш актуальних питань щодо ефективного управління житловим комплексом.

У наступному році для навчання по курсу буде знову набиратися група слухачів. Детальну інформацію можна отримати у Ресурсному центрі підтримки ОСББ за телефоном 59-53-09, http://osbb.vin.com.ua​



Переглядів: 2936
Поширень: 0