У день святого Миколая керівництво Управління ДАІ Вінницької області відвідало усі підшефні дитячі заклади для сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Солодкі подарунки та щирі побажання отримали понад півтисячі дітей, що опинилися поза межами сім’ї. Цього дня правоохоронці огорнули своїм теплом і турботою також дітей Вінницького обласного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Тут їх візит співпав з відвіданням священиками, які відслужили молебень та усі дітки мали змогу прикластися до мощей святого Миколая чудотворця.

У День святого Миколая більше півтисячі дітей, що опинилися поза межами сім’ї, отримали подарунки від ДАІУ День святого Миколая більше півтисячі дітей, що опинилися поза межами сім’ї, отримали подарунки від ДАІ

- Чудова нагода робити добрі справи, дарувати тепло свого серця і турботу тим, хто її найбільше потребує і чекає. Безумовно, це діти, поруч з якими за якихось обставин немає найрідніших і найдорожчих людей - батьків, - пояснив заступник начальника УДАІ УМВС підполковник міліції Петро Веретельник. – Це свято вони чекають і до нього готуються. І, хоча прояв любові виявляється не лише у певні календарні дні, проте саме цей день і цей святий Божий угодник нам усім нагадує про важливі справи милосердя і турботи про ближнього.

У День святого Миколая більше півтисячі дітей, що опинилися поза межами сім’ї, отримали подарунки від ДАІУ День святого Миколая більше півтисячі дітей, що опинилися поза межами сім’ї, отримали подарунки від ДАІ

Не поминули своєю турботою і увагою дітей Іванівської школи-інтернату Калинівського району. Солодощами там пригощав дітей заступник начальника УДАІ УМВС полковник міліції Ігор Ольховенко.

З надзвичайною теплотою і щирістю зустріли працівників Державтоінспекції вихованці дитячих закладів, підготувавши для гостей ціле театралізоване дійство з піснями і віршами. Надзвичайно чуттєвою зустріччю правоохоронців стала з найменшими вінничанами із дитячого будинку «Гніздечко». Допитливі оченята малечі свердляче зазирали у серця гостей, і світилися яскравими вогниками надії, коли ті щиросердно давали подарунки. Діти привітали вартових порядку з наступаючим професійним святом – Днем міліції України.

У День святого Миколая більше півтисячі дітей, що опинилися поза межами сім’ї, отримали подарунки від ДАІ

- Усі в дитинстві люблять солодощі, - переконаний Ігор Ольховенко. – Тому усі діти сьогодні отримали цукеркові набори. А для самих маленьких ми привезли також іграшки та фрукти. Наша професія вимагає від нас відповідальності і чуйного ставлення до виховання свідомого молодого покоління, здатного усвідомлено і з повагою ставитися до цінності власного життя, - наголосив Ігор Андрійович. Тому ми не обмежуємося лише подарунками. Це ще й дружнє спілкування.

Правоохоронці запевняють, що подарунки на дітей-сиріт чекають і в Різдвяні свята, тож ніхто з них не залишиться поза їх увагою та турботою.



Переглядів: 6385
Поширень: 0