Аналітики Slando склали підбірку найоригінальніших ялинок, які продаються на сайті безкоштовних оголошень.

1. Грошова ялинка

Грошова ялинка

Автор оголошення пише: «По фен-шуй, якщо поставити таку ялинку вдома або на роботі в південно-східний кут, то обов\'язково викличете на себе благополуччя і прибуток!». Вартість грошової ялинки – 250 гривень.

2. Мандаринова ялинка

Мандаринова ялинка

Ця ялинка створена з сушених часточок апельсина, трояндочок з мандаринок і зерен натуральної кави. Вартість – 40 гривень.

3. Магнітна дошка «Ялинка»

Магнітна дошка «Ялинка»

Продавець цього аксесуара вказує, що їх магнітна дошка – відмінна альтернатива записками на холодильнику, а також «Ялинку» можна вручити в якості новорічного подарунка близьким і друзям. Ціна – 130 гривень.

4. Ялинки з сизалю

Ялинки з сизалю

Новорічні ялинки можуть бути різних форм, кольорів і розмірів. І що важливо –автори готові швидко зробити ялинку враховуючи побажання замовника. Вартість – від 40 гривень.

5. Ялинки з фетру

Ялинки з фетру

Яскраві і позитивні ялинки з фетру можна купити за 50 гривень.

6. «Золота» ялинка

«Золота» ялинка

Ялинку, виготовлену з макаронів, можна придбати за 25 гривень.

7. Кавові ялинки

Кавові ялинки

В оголошенні про продаж цих незвичайних виробів автор пише: «Кавові ялинки прикрасять будь-який інтер\'єр до Нового року і принесуть затишок, достаток і благополуччя ». Їх вартість – 85 гривень.

8. Мило «Засніжена ялинка»

Мило «Засніжена ялинка»

«Мило ручної роботи «Засніжена ялинка» – неповторний і оригінальний подарунок рідним, близьким, колегам або друзям на Новий Рік» – пише автор оголошення. Ціна питання – 25 гривень.

9. Ялинка з мушель

Ялинка з мушель

Ця ялинка спеціально для тих людей, які аж надто сильно хочуть на море. Ціна – 350 гривень.

10. Ялинки з атласної стрічки

Ялинки з атласної стрічки

«Голки» у цієї ялинки з атласної стрічки. За бажанням замовника її можна прикрасити намистинами, стразами або іграшками. Вартість – 200 гривень.



Переглядів: 6781
Поширень: 0