Близько п’ятої години вечора на пульт центрального спостереження ДСО надійшов сигнал тривоги з одного із супермаркетів. Кнопку тривожної сигналізації натиснули охоронці закладу.

На місці події, правоохоронці затримали 29-річну непрацюючу вінничанку, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності. Як з’ясувалось, жінка, заховавши деякі продукти харчування серед особистих речей, пройшла повз касира та не надала товар для розрахунку.

Зі слів працівників закладу, вона дуже довго ходила по магазину та роздивлялася товар. Такою поведінкою жінка привернула увагу охоронців, які почали спостерігати за нею через камери відеоспостереження. Після тривалої «прогулянки» магазином відвідувачка зупинила свій вибір на продуктах харчування, але розраховуватись за них не поспішала. На виході вона була зупинена охоронцями магазину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років.


Переглядів: 2178
Поширень: 0